поверителност

FlatPyramid Политика за Поверителност

Ние уважаваме личните данни на нашите потребители и се отнасяме към тях с висок приоритет на FlatPyramid. Ние не споделяме никаква лична информация, получена онлайн, без да получим разрешение от подалия потребител, и никога няма да го направим. Цялата информация, събрана от Flat Pyramid се използва единствено с цел повишаване на функционалността и нивото на обслужване, които можем да предоставим на нашите потребители. Ние не съхраняваме информация за кредитни карти в нашата база данни, за да гарантираме сигурността. Всички транзакции използват SSL защита за криптиране.

АНТИСПАМСКА ПОЛИТИКА

Мразим нежеланите търговски имейли толкова, колкото и вие. Също известен като Спам или нежелана поща, това е лоша услуга за интернет общността. Ние напълно подкрепяме и спазваме изискванията на CAN-SPAM Закона за 2003 (Контрол на нападението на непозволените порнографски и маркетингови закони) и всички други приложими закони за електронна поща. Ако се абонирате за електронни бюлетини или други съобщения от нас или нашия уебсайт, винаги ще имате възможност незабавно да се отпишете. Ако имате допълнителни въпроси, коментари или притеснения, моля, свържете се с нас, като изпратите имейл до поддръжката [на]flatpyramid.com и предоставяне на информация, свързана с вашата загриженост.

ПОДРОБНА ПОЛИТИКА ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

МОЛЯ ПРОЧЕТИ. ВАШЕТО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТОЗИ САЙТ Е ПРЕДМЕТ НА СЛЕДВАЩАТА ПОЛИТИКА ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ И САЙТЪТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ.

Забелязвам

II. Лична информация, която събираме

III. Абонаменти за бюлетин за електронна поща

IV. Потребителски акаунти

V. Специални промоции и покупки; Представяне на съдържание, което да бъде публикувано

VI. Информация, събрана от други средства или медии

VII. Информация за други хора

VIII. Обслужване на клиенти

IX. Неличностна информация, която събираме

X. Бисквитки и свързани технологии

XI. Специално известие за деца под 13

XII. Използване, разкриване и споделяне на информация

а. Неличностна информация

б. Лична информация

XIII. Нашата ангажираност към сигурността на данните

XIV. Хипервръзки към и от други сайтове

XV. Съгласие за обработка в САЩ

XVI. Свържете се с нас относно поверителността

XVII. Уведомление за промени

XVIII. Съответствие с GDPR

____________________________________________________________________________

Забелязвам „Уебсайтът“ се отнася до уебсайта на адрес https: // www.flatpyramid.com и всички негови поддомейни и сродни домейни. Този сайт е собственост или се управлява от FlatPyramidи / или неговите дъщерни дружества в Съединените американски щати (заедно, "КОМПАНИЯ"). Тази Декларация за поверителност („Декларация за поверителност“) се отнася за информация, която предоставяте на КОМПАНИЯ чрез този Уебсайт, и / или чрез използване на други услуги (колективно, „Услугите“), които могат да бъдат осигурени чрез други средства или носители, включително по-долу и както е определено в приложимия Правила и условия или други термини. Тази Политика за поверителност има за цел да ви предостави информация за практиките за управление на информацията на КОМПАНИЯТА, включително видовете събрана информация, начина, по който тя се използва и съхранява, и степента, до която можете да контролирате поддръжката и споделянето на вашата информация. Използването от Вас на някоя услуга или уебсайт на КОМПАНИЯ представлява приемане на тази Декларация за поверителност и всякакви други приложими условия. Тази Декларация за поверителност е част и е включена чрез препратка към Общите условия за този уебсайт.

II. Лична информация, която събираме КОМПАНИЯТА спазва вашата поверителност и се ангажира да защитава личната ви информация, която предоставяте във връзка с използването на нейните уебсайтове и услуги. Тази събрана лична идентифицираща информация включва вашето име, адрес за доставка, адрес за фактуриране, телефонни номера, адрес на електронна поща и информация за плащане, като например имейла в PayPal и номера на кредитната ви карта.

III. Абонаменти за бюлетин за електронна поща За да се абонирате за нашите електронни бюлетини, ако има такива, ще трябва да предоставите имейл адреса си. Можете също така да бъдете помолени за друга информация, когато се абонирате.

IV. Потребителски акаунти За да използваме нашите blogs, билет за поддръжка, чат стаи, табла за съобщения и някои други услуги, ще трябва да се регистрирате и да създадете потребителски акаунт („Потребителски акаунт“). В повечето случаи няма разходи за създаване на потребителски акаунт. Може да бъдете помолени да изберете потребителско име, псевдоним или име на член (всеки от тях, „Потребителско име“) и парола. Моля, не използвайте истинското си име или истинското име на друго лице, когато избирате потребителско име. Също така ще бъдете помолени да предоставите определена лична информация и друга информация за себе си, като например вашето име и фамилия, дата на раждане, адрес, телефонен номер и адрес на електронна поща. Моля, имайте предвид, че Вашето Потребителско име ще бъде достъпно за широката общественост на Интернет, докато участвате в някои Услуги, например blogs, билет за поддръжка, чат стаи, форуми или табла за съобщения, така че трябва да упражнявате дискретност, когато използвате тези услуги.

Тази Декларация за поверителност не се отнася за информация, която можете да разкриете публично в такива Услуги. В някои случаи можете да изберете да създадете „Публичен профил“, който ще бъде достъпен за другите в Интернет. Обществените профили се управляват изцяло от вас и вие сте единствено отговорни за съдържанието на обществения ви профил и за неговия "публичен" или "частен" статус. Компанията не носи отговорност за действия или политики на трети страни, които събират каквато и да е информация, която потребителите могат да разкриват във форумите на потребителите или в други публични области на този уебсайт. Също така сте отговорни за поддържането и актуализирането на информацията за регистрация в потребителския си профил с актуална и пълна информация.

Можете да осъществите достъп, да редактирате или премахнете обществения си профил, като влезете в потребителския си профил и следвате указанията там. Можете също да изпратите имейл до поддръжката [на]flatpyramid.com или отворете билет за поддръжка да поискате деактивиране на вашия Потребителски акаунт. Моля, прегледайте нашите ограничения за употреба и насоки за нашата общност blogв „Указания за публикуване в блоговеЗа уебсайта. Можете да се отпишете от получаването на търговска електронна поща от уебсайта, като кликнете върху връзката, съдържаща се в изпратените ви имейли. Трябва да сте наясно, че не винаги е възможно напълно да премахнете или промените информацията в нашите бази данни. В допълнение, можем да въведем политика, в която след изтичането на определен период от време да се изтрива потребителска информация и следователно информацията за потребителя може да не съществува повече в активните бази данни на КОМПАНИЯТА. Освен това, дори ако решите да прекратите абонамента си или по друг начин да промените настройките на Потребителския си профил, КОМПАНИЯТА си запазва правото да се свърже с Вас по отношение на Вашия профил и използването на този Уебсайт.

V. Специални промоции и покупки; Представяне на съдържание, което да бъде публикувано

За да участвате в някои услуги като лотарии, конкурси и проучвания („Специални промоции“) или да извършвате онлайн покупки („Покупки“), ще трябва да предоставите лична информация, като име, пощенски адрес, адрес на електронна поща , телефонен номер и дата на раждане. Вашата информация може да бъде събрана от КОМПАНИЯ или от трета страна, като съ-спонсор или продавач, участващ или предоставящ услуги във връзка със специална промоция, или партньор за електронна търговия в случай на покупка. Ако направите покупка или въведете лотария или друга специална промоция на някой от нашите сайтове или чрез нашите услуги, КОМПАНИЯТА ще събере вашата лична информация и вие ще се съгласите да ни предоставяте информация на трети страни, които предоставят определени услуги, като като обработка на транзакции с кредитни карти, обслужване на клиенти, промоция или управление на тотализатори, изпълнение на поръчки и / или доставка на награди, както е приложимо. (Както по-подробно е описано по-долу в „Използване, разкриване и споделяне на информация - лична информация“, на тези трети страни е забранено да използват тази информация за собствените си маркетингови цели и / или за споделяне, продажба или разпространение на други лични данни на нашите клиенти, освен ако не решите да се включите в такива допълнителни употреби и / или разкриване от трети страни, съгласно съответните им политики за поверителност.).

Също така, чрез въвеждане на лотария или друга специална промоция, вие се съгласявате с официалните правила, които уреждат лотарийните или други специални промоции, които могат да съдържат специфични изисквания на вас, включително, освен когато е забранено от закона, което позволява на спонсора (ите) на промоцията да използва вашето име, глас или подобие в рекламата или маркетинга, свързани с промоцията. Ако направите покупка или въведете промоция (като например лотария), в която КОМПАНИЯ участва на уебсайт на трета страна (или чрез някакви други средства или средства), ние ще събираме информацията ви от третата страна само ако се включите да получавате допълнителни съобщения от нас, или ние сме длъжни да изпълним някаква функция във връзка с вашата дейност (напр. да изпратите поръчката или да получите награда). Ако изпратите на уебсайта коментар, снимка или друго съдържание, което да бъде публикувано, онлайн или офлайн (включително в ефир, на DVD или друг формат), можем да публикуваме вашето име или друга лична информация във връзка с публикуването съдържанието и с вас се счита, че ни дава разрешение да го направим.

VI. Информация, събрана от други средства или медии

В някои ситуации ние можем също да събираме лична информация и друга информация за вас чрез други средства, пряко или непряко. Например, ако имате достъп до съдържание на КОМПАНИЯ или закупите такова съдържание чрез вашия безжичен оператор или чрез друга трета страна, КОМПАНИЯТА може да събира информация директно от вас или чрез третата страна. Също така, ако използвате нашия софтуер или предоставяте информация на други компании, които споделят информация за своите клиенти, ние можем да съберем допълнителна информация за вас. Във всеки от тези случаи ДРУЖЕСТВОТО ще приложи тази политика към всяка лична информация.

VII. Информация за други хора

Някои уебсайтове и услуги на КОМПАНИЯ могат да поискат да предоставите лична информация за други хора. Ако ни предоставите лична информация на ваш приятел, или вашият приятел предоставя лична информация за вас, за да изпратите по електронната поща функция от уебсайта, имейл адресите, които вие или вашият приятел ни предоставят за тези дейности, няма да се използват. да изпращате на вас или на вашия приятел други съобщения по електронната поща, освен ако не са оповестени по време на предоставянето на информацията. Записът на тази транзакция ще се запази, както е позволено и / или изискано от закона.

VIII. Обслужване на клиенти

Някои услуги могат да предлагат поддръжка и техническа помощ чрез центрове за обслужване на клиенти чрез телефон, онлайн чат или електронна поща. Всеки път, когато комуникирате с обслужването на клиенти, правите това с разбирането, че операторът може да преглежда и прави промени в информацията в потребителския ви акаунт, за да предостави необходимата ви помощ.

IX. Неличностна информация, която събираме

Като част от процеса на регистрация за някои Услуги може да бъдете помолени да предоставите информация, която не ви идентифицира лично. Например, може да бъдете помолени да предоставите информация относно вашите лични предпочитания, навици за покупка и други подобни. Тази информация е по принцип незадължителна, но може да бъде включена в потребителския профил на потребителя. КОМПАНИЯТА изисква тази информация да ви разбере по-добре и да ви запознае с нови услуги, програми или оферти, които могат да представляват интерес за вас. В много случаи КОМПАНИЯТА автоматично ще събира определени нелична информация за използването на сайтовете и Услугите.

Дружеството може да събира, наред с други неща, информация относно вида на интернет браузъра или компютърната операционна система, която използвате, името на домейна на вашия доставчик на интернет услуги, вашия „път на кликване“ през сайтовете на КОМПАНИЯ или „кликване“ от електронна поща. -mail, Уебсайтът или рекламата, която е била свързана с или от сайта на КОМПАНИЯ, когато сте посетили, и вашия IP адрес. За да направите това, КОМПАНИЯТА може да използва бисквитки и други технологии (виж по-долу). Ако използвате нашите безжични услуги, ние може също автоматично да събираме информация като типа на безжичното устройство, което използвате, вашия мобилен идентификационен номер (присвоен от вашия телекомуникационен оператор) и телекомуникационен оператор. Използването на нашите уебсайтове и услуги и информацията, предоставена чрез тези технологии, ще бъде анонимно, освен ако не ни предоставите лична информация или сте предоставили такава информация в миналото.

X. Бисквитки и свързани технологии

Страниците или електронните съобщения на този уебсайт могат да съдържат бисквитки, уеб маяци (известни също като ясни картинки) или подобни технологии, когато станат достъпни. „Бисквитките“ са информационни файлове, които този уебсайт може да постави на вашия компютър, за да предостави разширена функционалност. ДРУЖЕСТВОТО може да използва „бисквитки“ за редица цели, като например проследяване на моделите на използване на уебсайта, измерване на ефективността на рекламата, ограничаване на многобройните отговори и регистрации, улесняване на способността ви да навигирате в уебсайта и като част от процес на проверка или проверка. Повечето браузъри първоначално са настроени да приемат бисквитки. Повечето браузъри ще ви позволят да изтриете „бисквитките“ от твърдия диск на компютъра, да блокирате приемането на „бисквитки“ или да получите предупреждение преди съхранението на „бисквитката“. Трябва да се обърнете към инструкциите на браузъра, екрана „Помощ“ или подобен такъв ресурс, за да научите повече за това как да управлявате „бисквитките“ и евентуално да пренастроите браузъра си, за да откажете всички „бисквитки“ или да посочите кога се изпраща „бисквитка“, като посочите това в предпочитанията си, или подобно такова меню в браузъра. Възможно е обаче някои части от този уебсайт да не функционират правилно, ако деактивирате „бисквитките“ и може да не успеете да се възползвате от някои от функциите на този уебсайт. Трябва да се консултирате с доставчика / производителя на браузъра, ако имате някакви въпроси относно деактивирането на „бисквитките“.

Уеб страниците на КОМПАНИЯТА могат да включват реклами за трети страни и техните продукти, а тези реклами на трети страни могат да включват „бисквитка“ или уеб маяк, обслужвани от третата страна.

Компанията не контролира „бисквитките“ в такива реклами на трети страни и посетителите се насърчават да проверяват правилата за поверителност на рекламодателите и / или рекламните услуги, за да научат за използването на „бисквитки“ и други технологии.

Декларацията за поверителност на КОМПАНИЯ не обхваща използването на информация, събрана от вас от рекламни сървъри на трети страни. Тези компании могат да използват информация (без име, адрес, адрес на електронна поща или телефонен номер) за посещенията ви в този или други уебсайтове, за да осигурят реклами на този сайт и други сайтове за стоки и услуги, които могат да представляват интерес за ти. Уеб маяк е малко графично изображение, което позволява на страната, която е настроила уеб маяка, да наблюдава и събира определена информация за зрителя на уеб страницата, уеб-базиран документ или имейл съобщение, като например типа на браузъра, който иска уеб маяк, IP адресът на компютъра, на който се изпраща уеб маякът и времето, през което е бил преглеждан уеб маякът. Уеб маяците могат да бъдат много малки и невидими за потребителя, но като цяло, всяко електронно изображение, разглеждано като част от уеб страница или електронна поща, включително съдържание, базирано на HTML, може да действа като уеб маяк. ДРУЖЕСТВОТО може да използва уеб маяци, за да брои посетителите на уеб страниците на уебсайта или да следи как нашите потребители се придвижват в уебсайта, а ДРУЖЕСТВОТО може да включва уеб маяци в имейл съобщения, за да преброи колко съобщения са били отворени, извършени или препратени.

XI. Специално известие за деца под 13

КОМПАНИЯТА признава чувствителността на лично идентифициращата информация за деца под възрастта на 13 и следователно предоставя тази специална забележка. КОМПАНИЯТА се ангажира да спазва всички приложими закони и разпоредби относно децата, включително Закона за защита на личните данни на деца онлайн („COPPA“). Освен в ограничени случаи, разрешени от COPPA, КОМПАНИЯ няма съзнателно да събира, поддържа или разкрива лична информация от дете под 13, без първо да получи съгласие от родителя или законния настойник на това дете. Ако сте родител или настойник, който е открил, че детето ви на възраст под 13 е предоставило своята лична информация без вашето разрешение или съгласие, КОМПАНИЯТА ще положи разумни усилия да премахне информацията от активния си списък, по ваше искане. За да поискате премахване на информацията за детето ви, моля, изпратете имейл до поддръжката [на]flatpyramid.com и не забравяйте да включите в съобщението си същото потребителско име и парола и / или имейл адрес, който е подал детето ви. ФИРМАТА насърчава родителите и настойниците да прекарват времето си онлайн с децата си, за да се запознаят с видовете съдържание, достъпно на уебсайтовете на компанията и интернет като цяло.

XII. Използване, разкриване и споделяне на информация

а. Неличностна информация

От време на време КОМПАНИЯТА може да използва и споделя с трети страни обобщена нелична информация за потребителя, за да покаже обща демографска и предпочитана информация сред потребителите на уебсайтовете на КОМПАНИЯТА. Когато посещавате или изтегляте информация от този уебсайт, нашите уеб сървъри могат автоматично да събират информация за използването на уебсайта. Информацията за използването на уебсайта не е лична информация, която описва как нашите посетители използват уебсайта. Тя може да включва броя и честотата на посетителите на всяка уеб страница и продължителността на престоя им, типа на браузъра, препращащите данни, които идентифицират уеб страницата, посетена преди и след посещението на уебсайта, и IP адресите (вж. По-долу за повече информация за IP адреси). КОМПАНИЯТА може да използва IP адреси за редица цели, като например системна администрация, за да определи по принцип местоположението на сървъра на вашия компютър, да докладва обобщена информация на нашите бизнес партньори или да одитира използването на уебсайта. Можем също така да определим разделителната способност на екрана и наличната технология, за да ви обслужваме най-подходящата версия на уеб страница, електронна поща или подобна услуга.

б. Лична информация

КОМПАНИЯ използва информация за вас, за да достави услугите, които сте поискали, за да ви информира за промените, засягащи нашите услуги или профила ви, за да ви информира за други услуги или оферти, в които може да се интересувате, както и за подобряване и подобряване на нашите сайтове и услуги. , Ако предоставите на КОМПАНИЯ лична информация, ние ще предприемем всички разумни и подходящи мерки, за да я защитим от неразрешено разкриване. Ако сте избрали да получавате имейли от нас, винаги можете да се откажете от бъдещите маркетингови съобщения, като следвате указанията във всяко съобщение, за да се отпишете. Въпреки това, ако решите да се откажете от маркетинговите съобщения, си запазваме правото да се свържем с вас относно състоянието на профила ви, техническата поддръжка, информацията за продукта, промените в условията на профила и всеки друг въпрос, който може да повлияе на услугата ни за вас и / или продукти, които сте закупили от нас или са регистрирани при нас, според случая.

Както е посочено в Общите условия, ще се счита, че сте дали съгласието си за разкриването и използването от страна на последващ собственик или оператор на уебсайт или услуга на КОМПАНИЯ на всяка информация за вас, съдържаща се в приложимата база данни на КОМПАНИЯ, ако КОМПАНИЯ или една от нейните компании възлага правата и задълженията си по отношение на всяка ваша информация по време на сливането, придобиването или продажбата на всички или по същество всички активи на КОМПАНИЯ или на Дружеството, свързани с съответния сайт или Услуга, до последващ собственик или оператор. В случай на такова сливане, придобиване или продажба, продължаването на използването на уебсайта или свързаната с него услуга означава съгласието ви да бъдете обвързани с Общите условия, Политика за поверителност на Калифорния и Политика за поверителност на последващия собственик или оператор на уебсайта или услугата , КОМПАНИЯТА и нейните компании могат да работят заедно, за да осигурят части от уебсайтовете на КОМПАНИЯТА и някои услуги (например, да изпълняват награди, спечелени в лотария, или да предоставят друга подкрепа за услуга). Тези компании ще обработват вашата лична информация в съответствие с тази Декларация за поверителност.

Както е посочено по-горе вЛична информация, която събираме - специални промоции и покупки; Представяне на съдържание, което да бъде публикувано„КОМПАНИЯТА може да работи и с трети страни, за да предостави някои услуги на нашите уебсайтове. Във връзка с тези услуги се счита, че вие ​​се съгласявате да споделяте вашата информация с трети страни, които предоставят услуги като обработка на транзакции с кредитни карти, обслужване на клиенти, администрация за популяризиране, изпълнение на поръчки и / или доставка на награди, според случая. На трети страни, които предоставят или участват в услуги на уебсайтове на КОМПАНИЯ, е забранено да използват лична информация на нашите клиенти за маркетингови цели и / или за споделяне, продажба или друго използване на такава информация, освен ако не решите да включите маркетинг, споделяне или други употреби от трети страни.

Ако не искате информацията ви да се използва за маркетингови (или други цели, несвързани с предоставянето на услуги на КОМПАНИЯ) от трета страна, която участва в Услугата на някой от нашите сайтове, не се включвайте в такова използване от тази трета страна когато се регистрирате за участие в Услугата. Моля, имайте предвид, че всеки път, когато изберете да получавате бъдещи съобщения от трета страна, информацията ви ще бъде предмет на декларацията за поверителност на третата страна. Ако по-късно решите, че не искате третата страна да използва вашата информация, ще трябва да се свържете директно с третата страна, тъй като нямаме контрол върху това как трети страни използват информацията. Винаги трябва да прегледате политиката за поверителност на всяка страна, която събира информацията ви, за да определи как тя ще обработи информацията ви.

КОМПАНИЯТА няма да споделя, продава, отдава под наем или разкрива лична информация, която сме събрали, освен ако не е посочено тук, или в следните случаи; 1), където ние доставяме компании, с които имаме асоциации, с вашата информация, за да ви предложим услуги, които смятаме, че могат да представляват интерес за вас и които след това могат да се свържат с вас по телефона или директно по пощата (освен ако не сте се отказали от техните маркетингови програми съгласно изложените от тях процедури - Вижте нашата Калифорния за поверителност по-долу за повече информация); 2) където от закона, съдебния процес или съдебната заповед се изисква да разкрием информация; 3) когато разкриването е необходимо за идентифициране, установяване на контакт или завеждане на правни действия срещу лице, което може да причини или да причини вреда или намеса на правата или собствеността на ДРУЖЕСТВОТО, други потребители на КОМПАНИЯТА или някой друг; или 4), за да отговори на запитване, искане или оплакване, които сте направили. КОМПАНИЯТА също може да използва IP адресите, които събира в сътрудничество с доставчиците на интернет услуги, за да идентифицира потребителите, ако сметнем за необходимо да спазваме закона, да налагаме спазването на тази Политика за поверителност или нашите Общи условия, или да защитим нашите сайтове, клиенти или др.

CALIFORNIA ПРАВА НА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

Ако сте жител на Калифорния и наш клиент, Cal. Civ. Код § 1798.83 ви позволява да поискате определена информация за разкриването на лична информация на трети страни за техните директни маркетингови цели. За да поискате тази информация, моля изпратете e-mail на support [at]flatpyramidДа.

XIII. Нашата ангажираност към сигурността на данните

Докато КОМПАНИЯТА взема разумни и подходящи предпазни мерки, за да защити личната ви информация от неоторизирано разкриване и да предотврати евентуални нарушения на сигурността в нашите уебсайтове, услуги и бази данни на клиентите, няма уебсайт, интернет предаване, компютърна система или безжична връзка. Следователно, КОМПАНИЯТА не може да гарантира, че неразрешен достъп, хакерство, загуба на данни или други нарушения никога няма да се случи. Ползването на уебсайтовете и услугите на КОМПАНИЯТА е на ваш собствен риск. КОМПАНИЯ Ви призовава да предприемете стъпки, за да запазите информацията си безопасна, като запомните паролата си или я запазите на сигурно място (отделно от информацията в профила ви), излизате от потребителския си профил и затваряте уеб браузъра си. Всеки път, когато давате на КОМПАНИЯ чувствителна или поверителна информация (например номера на кредитни карти за покупки), КОМПАНИЯТА ще предприеме търговски разумни стъпки за защита на информацията чрез установяване на сигурна връзка с вашия уеб браузър. КОМПАНИЯТА използва технология за сигурност, известна като защитен слот (SSL), за да защити предаването на платежна информация на сайта. Освен ако тук или на уебсайта не е посочено друго, когато извършвате покупка, номерата на кредитните карти се използват само за обработка на плащания и не се запазват за маркетингови цели.

XIV. Хипервръзки към и от други сайтове

Сайтовете на КОМПАНИЯТА могат да създават и / или да съдържат връзки към или уебсайтове, които не са свързани с компаниите. Други сайтове могат също да се позовават, рекламират или да се свързват към уебсайтове на COMPANY. КОМПАНИЯТА не одобрява или спонсорира други уебсайтове, не носи отговорност за практиките за поверителност или за съдържанието на сайтовете, които не са на ФИРМАТА, изрично отхвърля всички твърдения или твърдения, направени на такива уебсайтове, и отрича и отхвърля всякаква отговорност, свързана с използването на съдържанието на такива други сайтове и реклами.

XV. Съгласие за обработка в САЩ

Чрез предоставяне на лична информация на КОМПАНИЯ, всички потребители, включително, без ограничение, потребители в държавите-членки на Европейския съюз, напълно разбират и недвусмислено дават съгласие за тази Декларация за поверителност и за събирането, съхраняването и обработката на такава информация в Съединени Американски щати.

XVI. Свържете се с нас относно поверителността

КОМПАНИЯТА е посветена на защитата на вашата лична информация и приветства коментарите и въпросите относно тази Декларация за поверителност. Можете да изпратите вашите въпроси или коментари по електронна поща на: support [at]flatpyramid.com Моля, имайте предвид, че информацията, изпратена на уебсайта чрез „контакт с нас“, „помощ“ или друг подобен имейл адрес или форма, не е задължително да получи отговор. Ние няма да използваме предоставената информация за тези имейл адреси или формуляри за маркетингови цели, които не са свързани с вашата заявка.

XVII. Уведомление за промени

КОМПАНИЯТА си запазва правото да променя тази Политика за поверителност и нейните Общи условия по всяко време. В случай на някаква съществена промяна в Политиката за поверителност, ние ще заменим връзката „Политика за поверителност“ на началната страница на нашите сайтове с линк, озаглавен „Актуализирана политика за поверителност“ за не по-малко от 30 дни. Всички промени в Декларацията за поверителност и / или Условия за ползване ще бъдат ефективни, когато бъдат публикувани, а продължаването на използването на който и да е уебсайт или услуга на КОМПАНИЯТА след публикуването ще представлява приемане и съгласие да бъдат обвързани с тези промени.

XVII. Съответствие с GDPR

а. Въведение

Общият регламент на ЕС за защита на данните („GDPR“) влезе в сила в целия Европейски съюз на 25th май 2018 и носи със себе си най-значимите промени в законодателството за защита на данните след две десетилетия. Въз основа на проектирането на неприкосновеността на личния живот и разработването на подход, основан на риска, GDPR е създаден, за да отговори на изискванията на дигиталната ера. 21st Century носи със себе си по-широко използване на технологии, нови дефиниции на това, което съставлява лични данни, и голямо увеличение на трансграничната обработка. Новият регламент има за цел да стандартизира законите за защита на данните и да ги обработва в целия ЕС; предоставяне на по-силни, по-последователни права за достъп и контрол на личната им информация.

б. Нашата ангажираност

КОМПАНИЯТА се ангажира да гарантира сигурността и защитата на личната информация, която обработваме, и да осигури съвместим и последователен подход към защитата на данните. Винаги сме разполагали със стабилна и ефективна програма за защита на данните, която е в съответствие със съществуващото законодателство и спазва принципите за защита на данните. Въпреки това, ние признахме нашите задължения при актуализирането и разширяването на тази програма, за да отговорим както на изискванията на Закона за защита на личните данни на САЩ, така и на Закона за поверителност на САЩ. КОМПАНИЯТА е посветена на защитата на личната информация в рамките на нашите правомощия и непрекъснато разработване на ефективен, подходящ за целта режим за защита на данните, който демонстрира разбиране и признание за новите регламенти. Нашата подготовка, промени и съответствие с GDPR са обобщени в това изявление и включват разработването и прилагането на нови роли, политики, процедури, контрол и мерки за защита на данните, за да се гарантира максимално и постоянно спазване.

° С. Как се подготвихме за GDPR

КОМПАНИЯТА вече има постоянно ниво на защита на данните и сигурност в нашата организация, но нашата цел е да бъдем напълно съвместими с GDPR от 25th May 2018. Нашата подготовка включва: -

  • Информационен одит - провеждане на информационен одит в цялата компания, за да се идентифицират и преценят каква лична информация държим, откъде идва, как и защо се обработва и дали и на кого се разкрива.
  • Политики и процедури - преразглеждане на политиките и процедурите за защита на данните, за да се отговори на изискванията и стандартите на GDPR и на всички съответни закони за защита на данните, включително:
    • Защита на данни - Основният ни документ за политиката и процедурата за защита на данните беше преразгледан, за да отговори на стандартите и изискванията на GDPR. Налице са мерки за отчетност и управление, за да се гарантира, че разбираме и адекватно разпространяваме и доказваме нашите задължения и отговорности; със специален фокус върху неприкосновеността на личния живот още при проектирането и правата на хората.
    • Запазване и изтриване на данни - актуализирахме нашата политика и график за запазване, за да гарантираме, че спазваме принципите за „минимизиране на данните“ и „ограничаване на съхранението“ и че личната информация се съхранява, архивира и унищожава съвместимо и етично. Имаме специални процедури за изтриване, за да изпълним новото задължение „Право на изтриване“ и знаем кога се прилагат тези и други права на субекта на данни; заедно с всички изключения, срокове за отговор и отговорности за уведомяване.
    • Нарушения на данните - нашите процедури за нарушаване гарантират, че имаме предпазни мерки и мерки за идентифициране, оценка, разследване и докладване на всяко нарушение на личните данни във възможно най-кратък срок. Нашите процедури са надеждни и са разпространени сред всички служители, което ги прави запознати с отчетните линии и стъпки, които трябва да следват.
    • Международни прехвърляния на данни и оповестявания от трети страни - където КОМПАНИЯТА съхранява или прехвърля лична информация извън ЕС, ние разполагаме със строги процедури и мерки за защита, за да осигурим, шифроваме и поддържаме целостта на данните. Нашите процедури включват непрекъснато преразглеждане на страните с достатъчно адекватни решения, както и разпоредби за задължителни корпоративни правила; стандартни клаузи за защита на данните или одобрени кодекси за поведение за тези страни без. Извършваме стриктни проверки за надлежна проверка с всички получатели на лични данни, за да оценим и проверим дали разполагат с подходящи предпазни мерки за защита на информацията, да гарантираме приложими права на субекта на данни и да разполагаме с ефективни правни средства за защита на субектите на данни, когато е приложимо.
    • Заявка за достъп до темата (SAR) - преразгледахме нашите процедури за ДАБ, за да приемем преразгледания 30-дневен срок за предоставяне на исканата информация и за това, че тази разпоредба е безплатна. Нашите нови процедури уточняват как да проверите субекта на данните, какви стъпки да предприемете за обработване на заявка за достъп, какви изключения се прилагат и набор от шаблони за отговор, за да се гарантира, че комуникациите с субектите на данни са съвместими, последователни и адекватни.
  • Правна основа за обработка - преразглеждаме всички дейности по обработката, за да определим правното основание за обработката и гарантираме, че всяка основа е подходяща за дейността, с която се отнася. Където е приложимо, ние също поддържаме записи на нашите дейности по обработка, като гарантираме, че задълженията ни по член 30 на GDPR и списък 1 на законопроекта за защита на данните са изпълнени.
  • Уведомление / Правила за поверителност - преразгледахме нашето Уведомление (а) за поверителност, за да се съобразим с GDPR, като гарантираме, че всички лица, чиято лична информация, която обработваме, са били информирани за това защо се нуждаем от нея, как се използват, какви са техните права, на кого е разкрита информацията и какви предпазни мерки са въведени за защита на тяхната информация.
  • Получаване на съгласие - преразгледаме механизмите за съгласие за получаване на лични данни, като гарантираме, че хората разбират какво предоставят, защо и как го използваме, и даваме ясни, дефинирани начини за съгласие да обработваме тяхната информация. Разработили сме строги процеси за записване на съгласие, като се уверим, че можем да докажем потвърдителен отказ, както и записи за време и дата; както и лесен за разглеждане и достъп начин за оттегляне на съгласие по всяко време.
  • Директен маркетинг - преразгледахме формулировката и процесите за директен маркетинг, включително ясни механизми за включване в маркетинга; ясна забележка и метод за изключване и предоставяне на функции за отписване на всички следващи маркетингови материали.
  • Оценки на въздействието върху защитата на данните (DPIA) - когато обработваме лична информация, която се счита за висока степен на риск, включва мащабна обработка или включва специална категория / данни за престъпление; разработихме строги процедури и шаблони за оценка за извършване на оценки на въздействието, които напълно отговарят на изискванията на ГНР на член 35. Въведохме процеси на документиране, които записват всяка оценка, позволяват ни да оценим риска, свързан с обработващата дейност, и да приложи смекчаващи мерки за намаляване на риска за субектите на данните.
  • Споразумения за процесори - когато използваме трета страна, за да обработваме лична информация от наше име (т.е. ТРЗ, набиране, хостинг и т.н.), изготвихме съвместими споразумения за процесори и процедури за надлежна проверка, за да гарантираме, че те (както и ние) ще се срещнат и разберат / задълженията ни към GDPR. Тези мерки включват първоначални и текущи прегледи на предоставяната услуга, необходимостта от преработвателната дейност, действащите технически и организационни мерки и спазването на изискванията на ГВП.
  • Специални категории данни- когато получаваме и обработваме информация за специална категория, правим това в пълно съответствие с изискванията на член 9 и имаме високо ниво на криптиране и защита на всички такива данни. Данните за специалната категория се обработват само когато е необходимо и се обработват само когато първоначално сме идентифицирали подходящата основа на член 9 (2) или условието 1 на плана за защита на данните. Когато разчитаме на съгласие за обработване, това е изрично и се потвърждава с подпис, с право да променяте или премахвате ясно изразено обозначение.

° С. Права на субекта на данните

В допълнение към споменатите по-горе правила и процедури, които гарантират, че хората могат да наложат правата си на защита на данните, ние предоставяме лесно достъпна информация чрез нашия уебсайт за правото на физическо лице да получава достъп до всяка лична информация, която КОМПАНИЯТА обработва за тях, и да изисква информация за: -

  • Какви лични данни държим за тях
  • Целите на обработката
  • Категориите на съответните лични данни
  • Получателите, на които личните данни са / ще бъдат разкрити
  • За колко време възнамеряваме да съхраняваме личните ви данни
  • Ако не събираме данните директно от тях, информация за източника
  • Правото да бъдат поправени или попълнени непълни или неточни данни за тях и процесът на искане за това
  • Правото да поискате изтриване на лични данни (където е приложимо) или да ограничи обработката в съответствие със законите за защита на данните, както и да възрази срещу всеки директен маркетинг от нас и да бъдете информирани за всяко автоматично вземане на решения, което използваме
  • Правото да се подаде жалба или да се потърси съдебна защита и на кого да се обърне в такива случаи

д. Информационна сигурност и технически и организационни мерки

ФИРМАТА приема сериозно неприкосновеността на личния живот и сигурността на физическите лица и техните лични данни и предприема всички разумни мерки и предпазни мерки, за да защити и защити личните данни, които обработваме. Разполагаме със стабилни политики и процедури за защита на информацията, за да защитим личната информация от неоторизиран достъп, промяна, разкриване или унищожаване и да имаме няколко слоя от мерки за сигурност, включително: криптирани комуникации, използващи защитен слой (SSL), контрол на достъпа на потребители, принудителна политика за пароли , пароли за шифроване, псевдонимизиране, ограничен достъп до информация, удостоверяване и др.

д. Роли и служители на GDPR

КОМПАНИЯ е определила служител по защита на данните и е назначила екип за защита на данните, който да разработи и приложи нашата пътна карта за спазване на новия регламент за защита на данните. Екипът е отговорен за повишаване на осведомеността относно GDPR в цялата организация, оценка на готовността на GDPR, идентифициране на всякакви области на пропуски и прилагане на новите политики, процедури и мерки. ФИРМАТА разбира, че непрекъснатата информираност и разбиране на служителите е от жизненоважно значение за непрекъснатото спазване на GDPR и са включили нашите служители в нашите планове за подготовка. Въведохме програма за обучение на служителите, специфична за тази, която ще бъде предоставена на всички служители преди май 25th, 2018, и е част от нашата въвеждаща и годишна програма за обучение. Ако имате някакви въпроси относно подготовката ни за GDPR, моля свържете се с нашия служител по защита на данните (DPO).